• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Over Andra

In 1994 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool West-Brabant. Direct na mijn opleiding ben ik begonnen met werken in een particuliere praktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en jaren met plezier gewerkt. In deze periode heb ik een tweejarige opleiding sportfysiotherapie afgerond. Ik heb altijd veel interesse gehad in sport en het bewegen van mensen in het algemeen. 

Naast sportfysiotherapie heb ik meerdere nascholingen en cursussen gedaan, zoals Sport en Kinderen, Sportblessures bij Kinderen, Mulligan therapie, Kinesiotape, Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap, Manuele therapie volgens Marsman, Anatomy Trains, Sparta Nova en Coccygodenie.

Ik heb een ruime ervaring met alle leeftijdsgroepen (waaronder ook zwangere vrouwen) en vind het ook erg leuk om met een brede doelgroep te werken, zowel wat betreft klachten als leeftijd.

Zelf heb ik jarenlang op hoog niveau gehockeyd. Naast hockey vind ik meerdere sporten leuk, zoals tennis ,paddel, hardlopen, fitness, yoga en skiën. Ik kan me dus goed identificeren met sporters. Ook ben ik vaak te vinden op het voetbalveld waar mijn kinderen actief zijn.

In de beoordeling van klachten probeer ik, voor zover relevant, ook zoveel mogelijk aandacht te hebben voor de mens als geheel. Klachten op fysiek gebied hebben immers vaak ook gevolgen op sociaal en psychisch vlak. Die gevolgen kunnen op hun beurt weer invloed hebben op de fysieke klachten.

Waar de klacht vandaan komt is een puzzel die ik graag samen met u probeer op te lossen. Waar u de pijn of het ongemak voelt is namelijk niet altijd de plaats waar de oorzaak van de klacht ligt. 

De praktijk in Ulvenhout

Fysiotherapie Lombarts is een eenmanspraktijk in Ulvenhout met een grote behandelkamer en een kleine oefenruimte om te trainen en/of oefeningen te doen. Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk in Ulvenhout te komen, kan ik bij u thuis of op locatie komen.

Eén op één behandeling maakt mijn werkwijze persoonlijk en betrokken.

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk!

Contact opnemen