• darkblurbg

Rug- en nekklachten, zijn gezamenlijk met schouderklachten, de meest voorkomende vorm van klachten aan gewrichten en spieren. Vaak is de oorzaak dat er te vaak en te lang in een verkeerde houding wordt gezeten/ gestaan/gewerkt. Of er wordt steeds dezelfde beweging gemaakt. Hierdoor vermindert de doorbloeding van de spieren en pezen, waardoor deze niet meer goed kunnen functioneren. Met als gevolg: pijn, prikkeling en vermoeidheid.

Extra spierspanning kan ook worden veroorzaakt door een hoge psychische belasting. Denk aan (langdurige) stress in de privé situatie of enorme drukte op het werk. De aanhoudende spierspanning vergroot de kans dat klachten langdurig blijven bestaan en niet meer uit zichzelf wegtrekken.

De massage

Bij deze klachten kan een ontspannende maar gerichte massage goed helpen.

De massage duurt ongeveer 30 minuten en richt zich specifiek op het probleemgebied in de nek, rug en schouders. Extra spanning in de spieren zal zoveel mogelijk weggenomen worden, waardoor u zich erna heerlijk ontspannen voelt en minder pijn heeft.

Heeft u last van uw rug, nek of schouders en behoefte aan een massage? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

De massage van 30 minuten kost € 27,50

Let op: een massage wordt niet vergoed door verzekeraars en is dus voor eigen rekening.

Contact opnemen